Ibland lyckas jag med att få till några godbitar alltså. Vill ni se? Kanske inte. Men jag vill ha som minne att jag faktiskt är en grym kock och bartender (hehehe). 
 
Jag vet, det är svårt att tro att nudelmakerN Arina har gjort denna fina salladen. OCH ja, den var riktigt god. *Stolt*
 
När 7-åriga jag får bestämma ska det vara roligt att dricka vatten. Lite is, hallon, sugrör och päron på. Var godare än vad den ser ut på bilden. 
 
Inte jag som lagade detta, TYVÄRR. Men det såg så gott ut så var tvungen att ta med en bild. Med en sådan här ask får man mig på humör i alla fall ;)
 
 
 
 
 
Nu har jag verkligen sommarkänslorna. Inget kvar i skolan och jag ska snart iväg på träningsutbildning. 
 
Livet leker och jag är glad. Tänkte visa några bilder som togs för inte så längesen :)
 
Jag i lördags, skönt att äntligen få ha kortbyxor! 
 

Gottig frukost, älskar hallon. 
 
Ännu en bild från gräset. Har ni märkt hur fort det gick för allt att bli grönt? Awesome. 
 
Ordnade en brakfrukost inför morsdag igår. Hon fick även blommor, choklad och en middag med kräftor och räkor. Gött är rätt ord :)
 
 
 
 

Igår var en grym dag. Slutade skolan väldigt tidigt, åt en god lunch ute med pappa, hade fika med vännerna, mys hemma med how i met your mother och sen ut igen.
Var egentligen meningen att jag skulle vara hemma hela kvällen men gick ändå över till Angelica. De hade grillat och jag kom lagomt till krig med vattenballonger och en massa skoj. Det som skulle bli en lugn kväll då jag skulle ligga i sängen tidigt blev inte riktigt så.

Fick med mig Nils hem som sov över istället. Åt god frukost imorse med Amanda och Nils innan jag drog vidare mot alla grymma upplevelser. Bilder kommer ;)

PS. Nu känns kvällarna som det ska vara på sommaren. Grill, utomhus och en massa myggbett. Äskar det!