Vet inte om någon mer förutom mig har märkt det, men jag är ingen bloggtjej. Vad har jag som är speciellt? Nu finns det ju bloggar om allt och för alla. Grymma fotobloggar där personerna är extremt bra, jag är helt okej. Grymma bakbloggar där man dreglar varje gång man ser en liten bild, jag orkar aldrig baka. Extremt snygga modebloggar där man blir avundsjuk på en gång, jag klär på mig någonting skönt. Inspirerande träningsbloggar, jag älskar träning men lever inte ett liv med kesella och pw innan frukost.

Finns det någon blogg som inte finns? Tror tyvärr inte det. Därför är jag inte lika sugen på att blogga och hänvisar er därför till min instagram. Där är jag mycket mer aktiv! :)

Ariina_

Där kan ni se bilder när jag är i London också, kan det bli bättre? knappast!

I fredags besökte vi Stockholm med min klass och designklassen. Även om jag var sjukt trött efter enbart 4 timmars sömn var det ändå kul. Åt sött hela tiden, besökte riksdagen, ett museum och avslutade med judiska museet som visade sig vara världens sömnpiller. Ni anar verkligen inte, halva klassen höll på att somna. Det var extremt tråkigt, nästan dödstråkigt och bara hemskt.

Det blev en lång stressig dag men hade riktigt roligt. Tänk er mig och Sofia springa runt i Stockholm för att hinna med så många affärer som möjligt innan vi ska samlas. Komedi på hög nivå.

PS. Tror jag aldrig ätit så snabbt på restaurang i hela mitt liv, tur att det i alla fall var gott :)

Ojojoj vilken helg. Fullt upp och alldeles för lite sömn. Imorgon kommer bilder på helgens händelser :)